NAVODILA - delo na daljavo


Pozdravljeni dragi učenci!


Verjamemo, da ste v preteklem tednu opravili vse naloge, ki ste jih prejeli na povezavi e-učenje ali na spletni strani osnovne šole (http://www.osnovna-sola-polzela.si/e-ucenje/). Sedaj pa pričenjamo učenje na daljavo. Veliko dela boste morali opraviti sami oz. s pomočjo vaših staršev, učitelji pa vas bomo usmerjali na daljavo. Poslužujte se tudi rešitev, ki jih imate. Vsi želimo, da bo delo potekalo nemoteno.
V zvezek pri posameznemu predmetu napišite naslov: UČENJE NA DALJAVO, nato podnaslov teme, ki jo boste obdelali. Reševali boste tudi DZ. Če jih slučajno nimate doma, vam bomo ponudili povezavo in boste naloge rešili namesto v DZ, kar v zvezek.(Zapišite stran DZ in zapišite le tisto, kar bi morali zapisati na črto v DZ).


UČITELJICE SMO SE ODLOČILE, DA VAM BOMO VSE POŠILJALE PREKO BLOGA. TO POMENI, DA SE BOSTE NAJPREJ MORALI MALO SEZNANITI, KAKO BLOG SPLOH DELUJE...

Ko kliknete na povezavo, se vam odprejo različni predmeti. Ko kliknete na predmet, boste našli snov, ki jo predelate na način kot je zapisano (seveda si lahko po svoje malo prilagodite, predvsem zapise v zvezek). Vedno ko boste kliknili na posamezni predmet, se vam bo najprej pojavila snov, ki smo jo učiteljice predvidele za začetek, potem pa se z miško sprehajajte navzdol, kjer vas čaka vedno več snovi... Če je kakšen razred že obdelal določeno snov, enostavno preskočite ali snov ponovite. 
Osvajanje snovi in reševanje nalog si prilagodite skozi ves teden. Po vrsti. Naenkrat je lahko pri posameznem predmetu objavljene več snovi, kar naj vas ne zmoti...razporedite si sami. Držite pa se datumov, ki bodo zapisani...

Povratno informacijo lahko delite pod komentarje in si med seboj pomagate (npr. če kdo ne razume kakšno nalogo, mu jo lahko drugi razloži v komentarju).


Konec tedna pa želimo povratno informacijo tudi vaše učiteljice (koliko ste predelali, koliko ste rešili, kaj vam je bilo všeč, kaj bi lahko izboljšali, na kaj niste bili pozorni, česa niste razumeli...). Na voljo smo vam tudi za kakšna vprašanja, predloge, pobude... 
Vsak učenec napiše povratno informacijo kot ste dogovorjeni z razredničarko (preko eA ali e-pošte). 

Navodila se bodo dopolnjevala, snov dodajala tako da lahko pri vsakem predmetu vsakodnevno pričakujete kaj novega :) Nova snov se nahaja vedno čisto spodaj ;)

NE POZABITE PA DELATI VAJE ZA KOLESARSKI IZPIT IN BRATI KNJIGE ZA BRALNO ZNAČKO;)


Želimo vam uspešno v novi obliki šolanja!

Vaše učiteljice (Martina, Mateja in Jožica)

Comments

Popular posts from this blog

SLOVENŠČINA

DRUŽBA

MATEMATIKA